Gifter i skönhetsprodukter

on

Vad är vi egentligen beredda att betala för våran hälsa? Visst, med hjälp av make-up, dyra krämer mm kan vi få bättre självkänsla, och så ser vi piggare ut och sen kanske det även är kul att trixa på sin hud? Men om du tittar på bilden nedan kommer du inse att det faktiskt inte är värt det. Hälsan kommer inifrån, lägger vi gifter på vår hud går det in i kroppen precis som om du skulle äta det. Mår du hälsomässigt bra kommer du även utstråla det, så istället för att trixa med massa gifter på huden som ”ska göra underverk” är det bättre att jobba med att förbättra sin hälsa inifrån. Och föresten, en grundregel, de du aldrig skulle kunna stoppa i munnen ska du inte stoppa på huden heller.

dåliga ingredienser i skönhetsprodukter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.