Nyckeln till perfekt hälsa

on

Blodet

Nyckeln till perfekt hälsa är blodet, blodet bygger alla organ i kroppen och kroppen är därför bara så hälsosam som dess blod. Det är därför för mig en självklarhet att lägga fokus på kost som bygger bra blod. Blodet byggs i kroppens rotsystem, tarmen, där nya celler föds som sedan transformeras till röda blodceller. När de röda blodcellerna sedan går in i kroppens blodcirkulation går de ut till alla olika delar och bygger det vi är, vi är vad vi äter.

Hur äter man för att bygga bra blod? Det har visat sig att klorofyllet i gröna grönsaker är det som ger bäst blodvärden, högre intag av klorofyll ökar direkt mängden röda blodkroppar enligt Dr Robert Young:

Dr. Robert O. Young’s research at the pH Miracle Living Center in Valley Center, California indicates as you increases your consumption of chlorophyll from green foods and green drinks the quality and quantity of the red blood cells improve. This can be noted on a CBC medical test as the red blood cell count increases and the hemoglobin increases in the healthy ranges. This makes liquid chlorophyll one of the most efficient ways to get your greens and build your blood.

Att klorofyllet bygger bättre och mer blod är inte så förvånande då dess molekylstruktur är väldigt lik hemoglobinets, se bild:

Resultaten av att ändra sin kost till en bas av gröna klorofyllrika grönsaker kan ses överallt idag, t.ex 1.) dödssjuka medicinberoende personer blir helt friska och kan sluta medicinera genom att dricka grön juice i 60 dagar (se dokumentär här) 2.) personer vittnar om hur de blivit helt friska från cancer bara genom att dricka och äta grönt (se vittnesmål här), 3.) personer med typ 2 diabetes vittnar om hur de blivit helt botade (se vittnesmål här), detta är bara några exempel på personer som ”mirakulöst” blivit av med sjukdomar som traditionellt behandlas med dyra läkemedel som oftast gör problemen värre.

För mer ingående information hur blodet byggs av klorofyll se följande föreläsning av Dr. Robert Young:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.