Kurs! Vilda växter, levande rawfood lära, ost, vin, kex, fermentering mm.


Den 1-2 September 2018 är det dags för en vilda växter vandring med Dan Uhrbom & Victoria Vesterlund, och du kan välja att bara vara med på lördagen eller vara med både lördag och söndag. Söndagen kommer vara mer fördjupande och som en fortsättning på lördagen så det rekommenderas att du är med båda dagarna!

Preliminärt Schema:

Lördag 1/9:
Dan Uhrbom kommer att visa oss ätliga växter från naturen, och vi kommer därefter skapa recept med dessa gröna blad, smoothies, kakor, crackers, tårta bl a som vi avnjuter tillsammans. Vi kommer även att berätta om de gröna växternas betydelse för alla däggdjuren och människornas hälsa, dess näringsämnen och mikroberna, växterna och hur våra kroppar har bildats genom att berätta om kvantsymbolen, vilket gör att vi kommer få mer förståelse för tankens kraft.

Victoria och Dan kommer även att lära oss hur vi gör olika ostar, kex, frackers och nyskapande röror, även hur man gör ”rawfood vin”, samt att vi tillsammans kommer göra en stor vildsallad och spännande raw/levande föda recept som vi avnjuter på lunchen, bl a syrade granskott, rönnbär, crackers, och massor av spännande röror och dressingar.

Vi orienterar oss lite om vaccinationer, infektioner, sjukdomar och sjukvård och vi avslutar dagen med avsikts-meditation för dem som vill och därefter en bit tårta.

Söndag 2/9
Dagen efter så talar vi mer om gröna blad och visar hur man på vintern kan använda färska råvaror från skogen. Vi kommer att syra vitkål och vilda blad. Ta med dig ett par små glasburkar ca 0,3 & 0,2 liter – med skruvlock går utmärkt som du sedan får med dig hem och fermenterar färdigt under en vecka. Vi smakar av, kex, bröd, ostar och vinet som vi gjort tillsammans dagen innan. Vi gör olika röror typ vegankaviar, groddhummus, tallkvist-pesto m.m. så det igen blir en inspirerande måltid som vi äter tillsammans med nya crackers, ostar, och spännande kreativa & nyskapande tillbehör.

Vi kommer därefter att prata om infektioner och sjukdomar, om vaccinationer, kolloidalt silver, MMS och enkel fasta detox i den mån vi har tid och intresse + hur vi kan påverka oss själva med TFT. Dagen avslutas med en matig dessert i form av schnitzerkost som vi gör tillsammans och sedan blir det en avsikts-meditation.

Priser:

Endast lördag: 1/9: 1200 kr
Både lördag & söndag: 1/9 & 2/9: 1800 kr
(Kursboken VILDVÄXANDE ingår i priset!)

Dag 1: Lördag 1/9 kl 10.30 – ca 17.30

Dag 2: Söndag 2/9 kl 10.30 – ca 17.30

Anmälan & Anmälningsavgift:
För att anmäla sig och säkra sin plats så betalas anmälningsavgiften 400 kr till: swish 0705709183 (namn kommer där upp som Ewa Vesterlund), Skriv ditt för och efternamn samt mejladress i meddelandet så är du därmed anmäld till kursen. Kursen är i Göteborg och du får mejl med exakt adress. (har du inte swish, mejla mig på v.ictoria.v@hotmail.com så får du banknummer att sätta in pengar på istället) Resterande betalning kan ske kontant vid ankomsten.

Platserna är begränsade så först till kvarn är det som gäller!!!

Frågor?
Kontakta Victoria på antingen telefon: 0705108386 eller mejl: v.ictoria.v@hotmail.com

Varma hälsningar Victoria Vesterlund & Dan Uhrbom ( https://danuhrbom.wordpress.com/ )

4 kommentarer Lägg till din

 1. Nora wickbom skriver:

  Hej! Jag undrar bara om det är någon åldersgräns på kursen?

  Gilla

  1. Victoria skriver:

   Hej! Nej det finns ingen åldersgräns 🙂

   Gilla

 2. Peter Solomon skriver:

  Hej, tycks vara en träff av härligt nyttig kunskap av många slag. Bor i Dalarna och framförhållningen är allt för snäv. Kanske kommer ni igen någon annan gång med samma tema. Snälla, skicka då ett mejl. Peter

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.