Kurs: Grunder i rawfood & naturlig hudvård

Maximera din skönhet inifrån & ut!

Den 7e Oktober är det dags för en kurs i naturlig & ekologisk hudvård samt hur du kommer igång med att äta mer rawfood.

Lani Tranberg som har utbildningar som t. ex undersköterska, näringsterapeut, kraniosakral terapeut, hudvårdsterapeut & botanisk pedagog kommer att lära oss hur vi ska ta hand om huden på bästa sätt och hur vi förebygger torr hy, eksem, psoriasis, akne och rynkor och andra hudproblem. Lani har sin bakrund i Filippinerna och hon blandar sin kunskap därifrån blandat med det hon lärt sig i Europa. Det kommer även vara lite workshop och du får bl a prova att blanda ihop en egen grönlera mask!

Victoria är utbildad Raw Life Educator, health educator, rawfood kock, även brons medaljör i smoothie sm, fd elitidrottare & modell. Hon har under de senaste åren läst mycket näringslära. Hon har erfarenhet från både egna kurser och föreläsningar, och också i samarbete med Kristfrid Warner och Erica Palmkrantz Aziz på utbildningen Raw Life Education. Hon är även receptkreatör och driver bloggen rawvegan.se och youtubekanalen rawveganse. För att bygga starka organ och vacker hud är det viktigt att du äter näringsrikt. Victoria kommer att berätta hur du ska äta för att hålla kroppen och hyn ung och vacker samt hur du enkelt kan införa mer rawfood. Det blir inspirerande och nytänkande matdemostrationer, tips på olika rawfood måltider för maximal skönhet, det blir mycket coola smakprover och recepten ingår.

Anmälan och pris:
Anmälningsavgift: 199 kr
Total kostnad: Om du anmäler dig/ betalar anmälningsavgiften innan 15e September är de totala priset 499 kr, anmäler du dig efter 15e September blir priset 799 kr. Platserna är även begränsade, alltså är det först till kvarn som gäller!

För att anmäla dig och få din plats reserverad, vänligen betala anmälningsavgiften. Betala via swisha till 0705709183 (namn kommer då upp som Ewa Vesterlund) och skriv ditt för och efternamn i meddelandet. Resten kan du betala på plats eller om du väljer att betala hela summan på en gång.
Adress:
Fiskebäcks Hamn 2, 426 58 Västra Frölunda

Datum & Tid:
7/10 2018 kl. 11-ca 17.30
Frågor?
Kontakta Victoria på antingen telefon: 0705108386 eller mejl: v.ictoria.v@hotmail.com
Varma hälsningar Victoria Vesterlund & Lani Tranberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.