Online & live cook-a-long kurs Boostande rawfoodrätter med Rawveganse & Martaglutenfri

 

Välkomna till en workshop där du får lära dig några matiga, boostande och riktigt goda rawfoodrätter i ditt egna kök. Workshopen är online via skype. Rawveganse-Victoria och Marta från martaglutenfri demonstrerar direktsänt via webcamera exakt hur man gör, ger sina bästa tips och tricks till hur du kan ta rätterna till olika svårighetsgrader, boosta näringen lite extra och ge sina bästa bästa knep för att lyckas i rawfoodköket! Vi kommer ha jättekul tillsammans och alla kommer att kunna se varandra och du kan ställa frågar.
Efter att du anmält dig skickar vi ut en lista på råvaror du behöver till kursen, och hittar du inte alla råvaror eller har allergier skriver vi med olika alternativa råvaror. Vi försöker hålla kostnaden låg, använda oss av säsongens läckerheter samt att några av recepten vi gör även går att frysa in, eller spara i kylen några dagar, så du kan va lugn- du blir inte överlastad med för mycket mat, snarare tvärtom- du får matlådor de närmsta dagarna!
Det här är ett perfekt tillfälle för dig som velat komma igång med att äta mer raw/ veganskt men har svårt att få till det i vardagen eller svårt att komma igång, eller så kanske du redan är en van rawfoodare men behöver mer inspiration till variation, nya idéer och tips på förenkling och nya smaker? Den här kursen passar alla- oavsett nivå, varmt välkommen med din anmälan!
NÄR: Söndagen den 7e Juni kl 13-16
VAR: Via skype, när du anmält dig så skickar vi ut en länk

ANMÄLAN: Görs via att maila marta@glutenfreemakers.se

Anmälan är bindande.
PRIS: 299:- vid betalning innan den 29e Maj, efter den 29e Maj är priset 349 kr:-
Soliga hälsningar Victoria & Marta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.