Raw/vegansk catering och kurser

on


Raw/vegansk catering i Göteborg!

Unna dig hälsosamma smakupplevelser utefter dina önskemål, jag fixar det du vill ha så att det ska passa alla!

Maten jag erbjuder är av rena, miljövänliga råvaror av finaste kvalité. Jag gör  frukostar, luncher, middagar, matlådor, mellanmål, kakor och tårtor, raw och/eller veganskt, det du vill ha. Jag gör även mat som du kan fylla din frys med, så som biffar, bröd, tempeh, glass och jag säljer även granola. Jag använder mig av en torkugn så att allt det jag levererar är rawfood (säljer dock även också vanligt bröd på bikarbonat som jag bakar på högre temperaturer).
Maila mig info om vad du är intresserad av,  och jag återkommer inom kort med menyförslag och pris. Skriv med i mejlet om du har allergier, följer någon speciell kostplan/diet eller har något annat önskemål eller mål med hur du vill att din kost ska se ut så anpassar jag allt. Animaliskt, halvfabrikat, e-nummer, vitt socker, rapsolja, och gluten är inte något jag använder. Maten hämtas i Frölunda i Göteborg, önskas hemkörning fixar jag det mot ett litet tillägg. Min mailadress är: rawveganse@hotmail.com

Kurser/föreläsningar

På mina kurser lär du dig att göra välbalanserade, näringsrika, goda, kreativa rawfood och veganrätter med valmöjligheter, alternativ och variation. Jag inspirerar dig till ett färggladare liv! Du får lära dig allt mellan nyttiga rawfood desserter, rawfood matlagning för frukost, lunch, middag, mellanmål, bröd, fermenetering, groddning, vilda växter- och ja, det är dina önskemål vilken inriktning  och tema kursen ska ha.

Jag anordnar även föreläsningar enbart om hälsa eller om matlagning, olika rawfood tekniker, tips, foodcombining, detox, näringslära, tips på hur man får i sig det man behöver, ev. tillskott, groddning/enzymer/fermentering/torkning/vilda växter/frukter/grönsaker och experttips om olika råvaror, matsmältning.

Ni som anlitar mig för kurs eller föreläsning kan vara en grupp vänner, ett företag, skola eller restauranger. Ju fler ni är desto mer kan kostnaden hållas lägre per person. Hör av dig om vad du är intresserad av för typ av kurs/ workshop eller föreläsning, hur många personer ni är och var ni befinner er. Alternativt kan jag även hålla online kurser/föreläsning via skype eller hyra lokal i Frölunda i Göteborg (görs endast om ni är minst 10 personer). Du berättar även hur många timmar/ dag(ar) ni är intresserade av och jag återkommer med förslag på upplägg och pris till er.

Maila mig till: rawveganse@hotmail.com

*Jag är utbildad rawfood kock, raw life educator och hälso & livsstilsterapeut. Jag har även utöver detta flera års erfarenhet av rawfood och vegankost, har vart på flera mindre kurser och vidareutbildat mig ännu mer på egen hand då jag har ett brinnande intresse för rawfood, kost, råvaror, matlagning, hälsa och hur kroppen fungerar. Min inställning är hela tiden att jag aldrig blir fullärd, att man alltid oavsett nivå man ligger på- kan lära sig mer och mer och MER. Därför uppdaterar mig och hela tiden om om allt inom hälsa, nyheter, studier, och mat, råvaror, jag söker alltid nyfiket upp ny och mer information om dessa ämnen och är öppen för all ny information som finns.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.