Online & live cook-a-long kurs Boostande rawfoodglassar med Rawveganse & Martaglutenfri


Välkomna till en workshop där du får lära dig några riktigt boostande glassar som du gör i ditt egna kök. Workshopen är online via skype. Rawveganse-Victoria och Marta från martaglutenfri demonstrerar direktsänt via webcamera exakt hur man gör, ger sina bästa tips och tricks till hur du kan ta glassarna till olika svårighetsgrader, boosta näringen lite extra och ge sina bästa bästa knep för få till den där mest perfekta glassen! Du får lära dig en mängd olika glassbaser, knep för att få rätt textur, krämighet, och på menyn står bl a glasstårta, sorbét, och ”gräddiga” varianter med olika baser du aldrig skulle kunna ana var nyttiga…coola kreativa tillbehör kommer du också få med dig i kursen! Vi kommer ha jättekul tillsammans och alla kommer att kunna se varandra och du kan ställa frågar.
Efter att du anmält dig skickar vi ut en lista på råvaror du behöver till kursen, och hittar du inte alla råvaror eller har allergier skriver vi med olika alternativa råvaror. Vi försöker hålla kostnaden låg, använda oss av säsongens läckerheter, ingen glassmaskin behövs men en mixer och/eller matberedare är bra att ha!

Det här är ett perfekt tillfälle för dig som velat komma igång med att äta hälsosammare men fortfarande vill kunna njuta av goda läckerheter, eller så kanske du redan är en van rawfoodare men vill ta dina rawfood glassar till en ny nivå, få inspiration, nya idéer och tips! Den här kursen passar alla- oavsett nivå, varmt välkommen med din anmälan!

NÄR: Söndagen den 12e Juli kl 13-16
VAR: Via skype, när du anmält dig så skickar vi ut en länk
ANMÄLAN: Maila marta@glutenfreemakers.se
anmälan är bindande

PRIS: 299:- om du anmäler dig innan den 5e Juli, därefter är priset 349 kr.
Soliga hälsningar Victoria & Marta

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.