1/8-1/9-2020: Daglig online rawfood support i en månad

on


100% daglig rawfood support i en månad!

Den 1a Augusti-1a September bjuder vi in dig till att delta i en facebookgrupp där vi inspirerar dig till mer rawfood. Victoria från @rawveganse och Marta från @martaglutenfri ger dig daglig inspiration, support, stöd och även recept.

För varje vecka får du recept på 7 middagar, men sedan utöver detta får du daglig inspiration till enklare måltider, det kan vara t. ex att vi delar vad vi själv äter, frukost/mellis recept eller tips på snabba ”släng- ihop- rätter”. Genom att vi är två personer som håller i detta och inspirerar får du bredare inblick i rawfoodkosten då vi är olika, lever olika. Alla har sina sätt som funkar i livet, och vi stöttar dig till att hitta det som funkar genom att du får testa olika typer av recept, samt får ställa frågor i gruppen där vi svarar, och där även övriga gruppdelatagare kan flika in och ni kan diskutera, tipsa och inspirera varandra!

Du väljer hur mycket rawfood du vill äta under perioden, har du provat rawfood mycket förrut men skulle vilja testa att äta 100% en period, ja, då är det här helt rätt för dig eftersom du får massvis med tips på god mat, hälsotips, och inspiration på en varierande kost. Kanske är du nyfiken på rawfood och vill testa att äta 50% eller vill testa att byta ut 2 mål till helt raw? Ja då passar detta dig också bra eftersom man lägger allt på sin egen nivå. Vi tipsar även om bra alternativ eller tillbehör till vissa av rätterna om man inte vill vara 100% raw. Genom att t. ex endast välja mat från växtriket en månad kan göra mirakel!

Du får tillgång till en låst facebookgrupp där vi stödjer och inspirerar varandra, jag och Marta svarar på frågor inom gruppen dagligen och ger tips, inspiration och nya saker för dig att lära dig genom inlägg och videos varje dag. Genom nya varierande recept på olika nivåer, eller olika ”ihop-plock” av råvaror som blir till enkla goda rätter, inpspiration, närings & hälsotips så kommer allt gå mycket lättare för att kunna vara så mycket raw som du vill!

Pris:
729 kr för hela perioden totalt om du anmäler dig innan den 21e Juli, därefter kostar det 799 kr.

Anmälan sker till: marta@glutenfreemakers.se

Skicka ett mejl med ditt namn, samt ditt användarnamn på Facebook till (för att vi ska kunna bjuda in dig till gruppen). Du får ett bekräftelsemail hur du betalar in. När vi kan se att din betalning har registreras bjuds du in till Facebook gruppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.