Online & live cook-a-long kurs 16/8, rawfood såser, dressingar & röror- ta din mat till nästa nivå med Rawveganse & Martaglutenfri


Online & live cook-a-long kurs, rawfood såser, dressingar & röror- ta din mat till nästa nivå med Rawveganse & Martaglutenfri

Hemligheterna till en god sallad är en god dressing. Hemligheterna till en myskväll, buffé eller bjudning är en riktigt god röra. Hemligheterna för att få grönsaker att verkligen smaka riktigt gott är en god och välbalanserad sås. Välkomna till en workshop där du får lära dig att göra de godaste rawfood såserna, dressingarna och rörorna hemma i ditt egna kök. Workshopen är online via skype.

Rawveganse-Victoria och Marta från martaglutenfri demonstrerar direktsänt via webcamera exakt hur man gör, ger sina bästa tips och tricks till hur du kan göra nyttiga såser, röror och dressingar i olika varianter med olika baser, hur man får fram nya coola smaker, olika texturer och olika sätt att boosta upp näringen. Du kommer få lära dig mycket kring smak kombinationer samt hur du kan smaksätta för att framhäva eller dölja någon annan smak, t. ex om du har en bitter sallad, den kan faktiskt bli riktigt god! Våra recept är raw & veganska och du kommer få lära dig flera olika varianter med olika baser samt dess egenskaper i olika rätter. Vi kommer ha jättekul tillsammans och alla kommer att kunna se varandra och du kan ställa frågar.

Efter att du anmält dig skickar vi ut en lista på råvaror du behöver till kursen, och hittar du inte alla råvaror eller har allergier skriver vi med olika alternativa råvaror. Vi försöker hålla kostnaden låg, använda oss av säsongens läckerheter, inga förkunskaper behövs men en mixer och/ eller en matberedare är bra att ha!

Det här är ett perfekt tillfälle för dig som velat komma igång med att äta hälsosammare och samtidigt verkligen kunna njuta av sallader och naturens mat, eller så kanske du redan är en van rawfoodare men vill ta dina sallader och maträtter till en ny nivå, få inspiration, nya idéer och tips! Den här kursen passar alla- oavsett nivå, varmt välkommen med din anmälan!

 

NÄR: Söndagen den 16e Augusti kl 12.45-16.00 (vi börjar kursen kl 13 men logga in 12.45 för att få ordning på inställningar/ hur vi lägger upp kursen om du inte vart med tidigare på våra online-workshops)

VAR: Via skype, när du anmält dig så skickar vi ut en länk
ANMÄLAN: Maila marta@glutenfreemakers.se
anmälan är bindande
PRIS: 299:- om du anmäler dig innan den 6e Augusti, därefter är priset 349 kr.

Soliga hälsningar Victoria & Marta

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.