Guidad provsmakningskväll av exotiska frukter & ovanliga grönsaker (FULLT! Mejla för att stå i reservlista!)Hur smakar de olika exotiska eller udda frukterna och grönsakerna? Hur kan du trolla fram coola smaker med underskattade och bortglömda grönsaker? I den här kursen kombinerat med provsmakningskväll får du inte bara lära dig mer om råvarorna, utan även hur du använder dem och kan använda dem hemma i din matlagning eller husapotek.

För dig som aldrig testat exotiska frukter tidigare, inte vågat köpa hem (eller plocka i naturen) annorlunda grönsaker, men är mycket nyfiken så behöver du inte åka utomlands för att testa, ta chansen och kom på den här provsmakningskvällen! Du behöver inte heller stå där hemma i köket med grönsaker du inte vet hur du ska tillreda för att dem ska bli riktigt goda. Det här passar även dig som redan testat mycket förrut, det är ett perfekt tillfälle att få lära sig mer, eller bara få komma och njuta av lite läckerheter och få inspiration till att göra egna coola rätter där hemma?

Först får du ett provsmakningsfat av frukt med genomgång och information. Därefter får du ett provsmakningsfat av grönsaker, både köpta och plockade i naturen. I samband med grönsakstallriken får du lära dig mer om olika knep hur man kan få grönsaker att smaka riktigt gott med hjälp av olika prepareringsmetoder och smak kombinationer. De här knepen gör det lättare för dig att äta mer grönsaker när du sedan kommer hem! Här kommer du inte bara få äta grönsakerna som dem är, utan även få testa dem i en udda men god smak kombination i en enkelhet men som skapar en smaksensation du inte trodde var möjlig!

Du kommer få tallrikar med uppskuren frukt, sedan grönt där jag berättar om alla råvarorna, hur de äts, hur dem ska vara för att vara mogna/bästa förvaring, hälsoegenskaper och hur man ska äta dem för att optimera dess kraftfulla effekter på kroppen.

Mer om Victoria som håller i evenemanget:
Victoria Vesterlund slog igenom med sin blogg rawvegan.se och youtubekanalen Rawveganse där hon förmedlar rawfood recept, tips och allt man kan tänka sig om hälsa.
Hon är utbildad Raw Life Educator, health educator, rawfood kock, hälso & livsstilsterapeut, även brons medaljör i smoothie SM, fd elitidrottare & modell.
Hon har under de senaste åren läst mycket om näringslära, rawfood, superfoods och råvaror. Hon har erfarenheter från att ha egna kurser, retreats, och föreläsningar kring rawfood, frukt & grönt, hälsa, kost, näring, vilda växter, fermentering och naturlig skönhet, och också i samarbete med Erica Palmkrantz Aziz på utbildningen Raw Life Education samt med Dan Uhrbom som var en av Sveriges mest kunnige man inom vilda växter och näring. Hon är även receptkreatör och har skrivit boken ”Näringstät & naturlig rawfood för alla”.


Tid:
Torsdag 5/11 kl 17.30 – ca 19.30

Anmälan & Priser:
Om du anmäler dig senast den 27e Oktober så får du ett early bird pris på 349 kr, därefter är priset 449 kr. För att anmäla dig så betalas avgiften till: Swish 0730681205, skriv ditt namn och mejladress i meddelandet. Anmälan är bindande, får du förhinder kan du ge din plats till en vän eller familjemedlem, men hör isåfall av dig innan om det. EVENEMANGET ÄR FULLT, MEJLA ISTÄLLET rawveganse@hotmail.com SÅ HÖR JAG AV MIG OM NÅGON LÄMNAR ÅTERBUD!

Platserna är begränsade så tveka inte med att anmäla dig i tid!

Adress:
Vi kommer vara i Västra Frölunda i Göteborg, exakt adress mejlas ut efter när du anmält dig, viktigt att du därför skriver din mejladress i meddelandet när du anmäler dig!

Frågor?
Kontakta Victoria på antingen telefon: 0730681205 eller mejl: rawveganse@hotmail.com

Varma hälsningar Victoria Vesterlund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.