Rawfood matlagnings kurs! Välkommen på brunch 8/5-2022

Rawfood matlagnings kurs! Välkommen på brunch 8/5-2022

Välkommen på en raw matlagningskurs där du får smaka och njuta, men också inspireras, lära dig flera tekniker för att lyckas med smakrika rawfood rätter!
Att äta mat som inte upphettats gör att du får i dig mer näring och enzymer. Eftersom maten fortfarande är vid liv ökar det din livskraft.

Vad du lär dig i den här kursen:

  • Du får upptäcka nya tekniker och sätt att göra mat på, utan upphettning men som ändå är autentiska.
  • Hur man kombinerar kryddor och örter på olika sätt för att skapa ett djup i smaker som man annars vanligtvis brukar få fram med upphettning.
  • Hur man stärker sina fem sinnen med hjälp av kosten (hörsel, känsel, lukt, smak och syn) och vänja in smaklökarna för hälsosam kost. Hur grundsmakerna funkar med rawfood.
  • Hur du arbetar med texturer och temperaturer inom rawfood och får fram mer smak och rätt finish med olika tekniker för att skapa en utsökt rätt.
  • Samtidigt som du får lära dig hur man gör utsökt rawfood får du lära dig hur du kan öka hälsan, bibehålla näringen med olika metoder så som förvaring, tork & mixnings metoder som maximerar upptag och minimerar näringsförlust.
  • Du får med dig några av recepten hem och flera olika variationsmöjligheter med recepten för att skapa helt nya rätter med ett och samma recept som bas.

Victoria demonstrerar en brunch som vi avnjuter i slutet av kursen. Något gott att inta i början av föreläsningen ingår också.

Denna kurs leds av flera års erfarna Victoria (rawveganse) som har stor kreativitet, fantasi för att ständigt skapa nya recept och smaker. Victoria är rawfood kock, rawfood lärare, hälso och livstils terapeut och har tidigare genom åren haft olika rawfood retreats, kurser, föreläsningar och demonstrationer inom rawfood. Hon är influenser i social media samt skrivit 2 pappersböcker (varav en av dem kommer ut i juni) samt 5 e-böcker med tema rawfood.

Tid:
11.00-ca 14.00

Datum:
8/5-2022

Pris:
Om du betalar anmälningsavgiften, 199 kr (kan ej återbetalas), innan den 30e April är priset 599 kr. Efter den 30e April är priset 799 kr. Du kan välja att betala in hela summan (599 kr/ 799 kr) på en gång när du anmäler dig eller dela upp det, alltså endast betala anmälningsavgiften och sedan betala resterande pengar på plats (gärna kontant!).

Anmälan & Anmälningsavgift:
För att anmäla dig så betalas anmälningsavgiften 199 kr (eller betala hela avgiften direkt om du vill) till: swish 0730681205 Skriv ditt namn och mejladress i meddelandet.

Platserna är begränsade så tveka inte med att anmäla dig i tid!

Adress:
Vi kommer vara i Västra Frölunda i Göteborg, exakt adress mejlas ut efter när du anmält dig, skriv därför din mejladress i meddelandet när du anmäler dig!

Frågor?
Kontakta Victoria på antingen telefon: 0730681205 eller mejl: rawveganse@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.