Lär dig laga Gott & Hälsosamt med Kersti och Victoria 10/7-22


Kersti Liljeqvist och Victoria Vesterlund.

Välkommen till en matlagingskurs, 10/7-22 där du får smaka, njuta och lära dig mer om hur du använder vilda växter i din tillredning av mat samt hur du tillverkar praliner som är både veganska, glutenfria och sockerfria.
Du får lära dig vilka vilda växter som passar bra i vilka sammanhang och hur du tar tillvara på dem på bästa sätt,
vad växterna har för hälsoeffekter och hur näringen bevaras som bäst i dem.

Du får lära dig hur du på ett enkelt sätt kan göra de godaste pralinerna att njuta av med gott samvete då de är både nyttiga och goda.

Rawfood kocken Victoria och hälsokreatören och chokladfantasten Kersti visar och instruerar!

Detta ingår:
En smakprovningstallrik med spännande rawfood rätter med mycket viltplockat.
En vegansk pralinavsmakning.

Föreläsning om hur du kan få in mer mat från naturen i din mat, vad du kan plocka och hur du använder det, samt näringen i det.
Samt vad som är bra att ha hemma för att kunna tillverka praliner som du kan njuta av dagligen för att de är nyttigare än de flesta äter till frukost.

Denna kurs leds av Victoria Vesterlund (rawveganse) och Kersti Liljeqvist (Zebeda Chocolate AB) som båda har stor kreativitet, fantasi för att ständigt skapa nya recept och nya smaker.

Victoria är rawfood kock, rawfood lärare, hälso och livstils terapeut och har tidigare genom åren haft olika rawfood retreats, kurser, föreläsningar och demonstrationer inom rawfood. Hon är influenser i social media samt skrivit 2 pappersböcker samt 5 e-böcker med tema rawfood.

Kersti är sjuksköterska, kinesiolog, akupunktör, hälsokreatör och inspiratör. Hon har varit med på många hälsoresor, har skrivit 5 böcker (vegan, glutenfritt, sockerfritt). Hon driver nu Zebeda Chocolate AB, med bl.a. ett chokladcafé och chokladbutik, håller föreläsningar om choklad, kropp och hälsa samt brinner för att sprida kunskapen om att enkelt kunna leva ett mer hälsosamt liv.

Kom och inspireras.

Pris:
499 kr. (betalning innan den 3e juli)
Efter den 3e Juli är priset 799 kr.

Skriv ditt namn och mejladress i anmälan. Länk till anmälan hittar du här: http://www.zebeda.se/produkt/kurs-lar-dig-laga-gott-och-halsosamt-10-juli/

Platserna är begränsade så tveka inte med att anmäla dig i tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.