Rawfood party i Göteborg 29/3

on

Välkommen på rawfood-party i samband med boksläpp!

Boken ”52 smoothies- Wow det smakar som en efterrätt!”, skriven och fotograferad av Victoria Vesterlund från Västra Frölunda är nu här! Detta firar vi med ett rawfood-party!

Det som ingår är:
– Kort föreläsning om hälsodrycker och rawfood, och fantastiska tips hur man kan föra in mer frukt och grönt i kosten.

-Smarriga & spännande smoothie smakprovningar ur boken samt annat rawfood tilltugg & provsmakningar att tugga på som du inte vill missa!

-Tipspromenad med temat rawfood/ frukt & grönt, där du har chans att vinna fina rawfood priser.

-Boksignering & specialerbjudanden med rabatter på alla mina böcker.

-Mingel.


Anmälan:
Skicka ett sms till 0730899617 där du skriver ditt för och efternamn (eller era namn om ni är flera). Obs, viktigt att anmäla sig för att kunna ta del av smakprover och tävlingar! (allt är helt gratis).

Var:
Exakt adress får du när du sms:at din anmälan, pga säkerhetsskäl och kontroll över antal deltagare.

Datum & tid:
Onsdag 29e mars, kl 17-ca 18.30 Den här kvällen vill du inte missa, det kommer bli superkul, lärorikt och spännande! Platser är begränsade, så anmäl dig i tid, vilket också underlättar min planering!

Kan du inte komma men vill förbeställa boken, mejla då rawveganse@hotmail.com med namn och adress, boken kostar bara 130 kr just nu å fram till och under releasen (liten frakt tillkommer), men efter releasen den 30e Mars gäller ordinarie pris.

Mer om boken: Det här är inga vanliga gröna eller röda smoothies, bara så du vet. Det smakar faktiskt mer som en efterrätt än en frukost, men varför klassificera vilken typ av måltid som smoothierna i den här boken ska passa in som?! Dessert till frukost? Why not?! Smoothierna är lika goda som om du åt en dessert. Recepten har inspirerats av klassiska desserter, kakor, bakverk, godis etc runt om från världen men dessa har blivit till en drickbar smoothie istället och kan med gott samvete intas varje dag då dem även ger hälsan en boost. Ingredienserna som används i boken är helt naturliga och väldigt näringstäta, då recepten är naturligt sockerfria, glutenfria och du behöver inte heller upphetta något eftersom de är baserade på frukter, nötter, frön, grönsaker, extra boosters och kryddor. Om man äter en god smoothie som efterrätt eller fika istället för en klassisk efterrätt eller fika får man hälsosamma fördelar eftersom en smoothie hydrerar kroppen inklusive underlättar matsmältningen och känns därmed inte heller lika tung i kroppen, och ja, du får massvis med näring i dig som mättar och tillfredsställer! 

Varmt välkomna på den här bokreleasen, hoppas vi ses!

🙂Soliga hälsningar Victoria

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.