Bok: 52 smoothies- WOW! Det smakar som en efterrätt!

on

Min nya bok är äntligen här!!!! Vid intresse, maila mig bara på rawveganse@hotmail.com eller skicka mig DM så skickar jag dig en bok samma dag du betalat! Smidigt å lätt som en plätt! Av mig köper du boken för endast 130 kr och som tack för att du köper boken av mig så får du medskickat ett A4 fullt av mina bästa generella kostråd, ”Ät dig till hälsa á la Rawveganse Victoria” samt att du kan få boken signerad om du önskar (Meddela isåfall detta i mejlet).

Det här är inga vanliga gröna eller röda smoothies, bara så du vet. Det smakar faktiskt mer som en efterrätt än en frukost, men varför klassificera vilken typ av måltid som smoothierna i den här boken ska passa in som?

Fördelen är att ingredienserna som används i boken är helt naturliga och väldigt näringstäta, då recepten är naturligt sockerfria, glutenfria och du behöver inte heller hetta upp något eftersom de är baserade på frukter, nötter, frön, grönsaker, extra boosters och kryddor. Om man äter en god smoothie som efterrätt eller fika i stället för en klassisk efterrätt eller fika får man hälsosamma fördelar eftersom en smoothie hydrerar kroppen inklusive underlättar matsmältningen och känns därmed inte heller lika tung i kroppen, och ja, du får massvis med näring i dig som mättar och tillfredsställer! Det här gör ju också att smoothierna passar till frukost, lunch eller middag också om man känner för det.

Dessert till frukost? Why not?! Det viktigaste fokuset på recepten i den här boken är att det ska smaka gudomligt och ge energi. Smoothierna är lika goda som om du åt en dessert. Recepten har inspirerats av klassiska desserter, kakor, bakverk, godis etc runt om från världen men dessa har blivit till en drickbar smoothie i stället och kan med gott samvete intas varje dag då det ger hälsan en boost.

Om författaren

Victoria Vesterlund är rawfoodkock samt hälso- & livsstilsterapeut och har kurser och retreats runt om i landet. Hon slog igenom i social media på bloggen, rawvegan.se och YouTube-kanalen och instagram ”Rawveganse” där hon förmedlar raw food-recept och tips gällande hälsa och skönhet. Hon är även bronsmedaljör i Smoothie & Juice SM och har tidigare gett ut boken Näringstät & naturlig rawfood för alla, Nordisk rawfood, samt också skrivit The spice of life, Klassisk rawvegansk julmat, Simply italian, Upplev rawfood, Mexican uncooking, indian raw food favourites, som är utgivna som e-böcker. Hon har även skrivit bok och e-bok åt Miami fruit i Florida. Victorias bakgrund är både elitidrottare och modell vilket har gjort att hon blivit intresserad av att hitta en kost för optimal hälsa, prestation, fin hy och god form samtidigt som hon värnar för djurhållning och miljö, det här tänket strålar därför härligt igenom i hennes recept!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.