Varför jag använder DoTerras eteriska oljor

on
  • Dem är 100% naturliga och bland de renaste som finns.
  • Dem är väldigt kraftfulla och ger oss hälsoeffekter. Dem förbättrar den mentala funktionen, stöder kroppens olika system, förbättrar vår emotionella hälsa…det finns mycket spännande att haffa upp om dem! Hur dem är så kraftfulla är för att dem är 60-70 gånger så mycket starkare som växten. T. ex en droppe pepparmyntsolja motsvarar lika mycket som 28 koppar av pepparmyntaté.
  • Dem är certifierade för sin kvalité, CPTG (certified pure therapeutic grade)- säker att använda för alla åldrar.
  • Dem är de mest potenta, och har högsta kvalitet av de oljor som finns idag.
  • 20150308_093518-1Dem passerar genom cellmembranet
  • Oljorna kommer från olika platser i världen beroende på vilken olja jag använder så dem endast destilleras ut under rätt period, även rätt miljö och rätt förhållanden. Inga konstigheter där inte!
  • Dem ger en fantastisk smak när man använder dem i matlagning, rätterna kommer upp till en helt ny nivå! Jag kan ge ett exempel. Ni vet själva om ni är i Italien och får in lite citron till maten, vilken otrolig smak den citronen har jämfört med citronerna här hemma, man skulle liksom kunna äta citronen som den är utan något till för att den är så god. Tänk er då att när ni kommer hem kunna få använda den citronsmaken i eran egen matlagning, det är väl fantastiskt?! Och det är just för att citronen från den oljan kommer från Italien där den hör hemma som den är så god. Använder du köpt citron i Sverige istället ger den inte alls lika mycket smak hur mycket du än tar (det blir ju bara för surt då)
  • Dem doftar fantastiskt. Använder i egna hud/skönhet/parfym och hårprodukter (förutom att man luktar fantastiskt tar man del av många hälsoeffekter då man har oljorna på kroppen), jag har dem till rengöring (många av dem är anibakteriella). Det är otroligt fräscht. och med hjälp av dessa oljor kan jag därför ha ett giftfritt hem.Något jag också vill tillägga är att det är stor skillnad på kvalité på eteriska oljor när det kommer till olika märken, det finns många som inte är rena och som man absolut inte ska få i sig.doTerra+Essential+OilsHör av er om ni vill veta mer om oljorna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.