Förmiddagen efter min juicedetox (dag 4) + smoothierecept

on

Natten till dagen efter detoxen sov jag inte så djupt, men jag stannade kvar i sängen hela natten, kom in ett meditationsstadie där jag kände att kroppen reparerade sig ändå. Vid halv fem gick jag upp, drack massor av vatten och gjorde lite diverse plock jag skulle göra. Idag kände jag däremot att jag var hungrig, kanske för att jag vet att idag får jag äta? Jag började dagen med att sätta tänderna i en avokado, kom knappt ihåg hur man tuggade, men så underbart det var! Avokado var verkligen det som jag längtat mest efter! Min frukost därefter bestod av en smoothie som jag gjorde på:

– 100 gram färsk spenat
– 1 morot
– 10 cm gurka
– 1 fänkål
– 1 avokado
– 2 tsk fänkålspulver (ju mer fänkål desto bättre ?)
(vatten till en skön konsistens)

Den här smoothien satt jag länge och åt på, med sked. Det blir ganska mäktigt när magen är van att dricka juice, så man får inte chockstarta, men oj vad det smakade mycket, smaklökarna är verkligen skärpta nu och man kan njuta på ett annat sätt när man endast druckit juice ett par dagar…det kändes helt fantastiskt! Till och med så fantastiskt att jag drog iväg på ett bodypump-pass! De första 20 minutrarna av passet var en plåga, trött och seg i hela kroppen, men sedan kom jag igång ordentligt och kände energin flöda i mig! Mitt fokus på träningen var verkligen där till 100 %, vilket var underbart! Att meditera idag sen var verkligen superlätt, har nog aldrig känt mig så klar i huvudet och haft lätt för att koppla av! Alltså det man gör när man juicedetoxar är att ge kroppen näring så att den kan bygga bra blod, som i sin tur gör att prestationen och kroppen kan fungera bättre. Och nu har jag provat detta, och det funkar..!
20150320_063838-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.