Hälsoanalys

Om hälso-och livstilsterapi:
Först svarar du på ett antal frågor i en enkät. De handlar om vad du äter, hur du mår, din energi, stress, motion, vad som fattas för att du ska må bättre, ev. sjukdomssymtom, hudproblem mm. Du skickar även en bild på ditt ansikte och en bild på din tunga till mig. Vi inleder med ett möte där vi går igenom min hälsoanalys av dig.  Jag tittar noggrant på hur din hud ser ut, var det finns märken, linjer, färgskiftningar i ditt ansikte, men även hudens kvalitét så som finnar, röda, torra partier eller oljiga partier. Jag tittar även på hur eventuell beläggning, märken, färg, form på tungan ser ut, eller om det finns andra markeringar på tungan.

Genom den här typen av analys kan jag lägga ihop de olika bitarna och sammanställa vart i din kropp det finns obalanser, rekommendera koständringar, livsstilsändringar, och ge dig de verktygen som behövs för att stärka upp dina organ. Jag guidar, inspirerar och delar med mig av tips och recept kring en hälsosam livsstil. Jag är även utbildad tränare och kan ge dig tips på motionsformer.

När du tar hjälp av mig så ser jag till att du får just de näringsämnen som du behöver, och i rätt dos. De utarmade jordarna saknar idag mycket näring, stress, processad mat och vår livsstil gör dessutom också att vi får brister idag. Detta skapar obalanser i kroppen och kan i sin tur leda till sjukdom, därför är det så otroligt viktigt att tillföra rätt näring i tid. Många av sjukdomarna och problem som finns är orsakade av näringsbrister som sedan skapat obalanser. Vilka näringsämnen just du behöver tar vi reda på i en hälsoanalys. Syftet är inte att du ska proppa i dig massa tillskott, däremot kan en terapeutisk dos av något din kropp saknar vara en god idé en period på max 3 månader just för att  motverka de obalanser som finns, rätta till näringsbrister och bygga upp den buffert som behövs i kroppen.

Efter vårt möte sammanställer jag rekommendationerna, planerna och målen vi gått igenom och du får dem på mejl. Du får möjlighet att mejla för frågor, eller om du behöver extra stöd och pepp och genom att de första veckorna hålla kontakten gör det lättare för dig att bevara de nya vanorna. Jag rekommenderar att man gör uppföljning varannan månad för att se hur det går och bygga vidare med justeringar utefter var du är just då.

Jag finns oftast i Göteborg om vi träffas live, men det spelar ingen roll var du bor, den här typ av hälsoanalys kan ske antingen digitalt eller över telefon också.

Hur snabbt du får resultaten  när vi gör justeringar beror på flera saker. Bl a hur stora förändringar du vill göra, din inställning och fokus, hur länge du mått som du gör. Vi gör allt i en takt som känns bra och bekvämt för dig, det viktiga är att de vi gör är hållbart i längden och att vi inte chockerar kroppen utan gör förändringar så att du samtidigt ska få mer energi och må bra.

Priser:

  • Analyspaketet jag har: 5-10 tillfällen, 1 timme coaching/ gång: 1000kr per gång.
  • Coaching per timme: 1500kr

  • Jag kan även skräddarsy andra upplägg om så önskas.Priserna är inkl moms.

För bokning av detta mejla mig på rawveganse@hotmail.com eller nå mig på 0730681205. Då jag har ett jobb där jag inte kan prata i telefon, vänligen lämna ett meddelande om jag inte svarar eller boka tid med mig på sms så kontaktar jag dig.

Varma hälsningar Victoria Vesterlund

Auktoriserad Hälso- och Livsstilsterapeut hos Johanna Bjurström
Certifierad Raw Life Educator av Erica Palmkrantz Aziz
Raw nutrition certification program av David Wolfe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.