Inspo: Vegansk (nästan helt raw) trerätters meny!

Jag är rawfoodkock, och här får du en liten inblick vad jag gör när jag gör en trerätters meny! Hela menyn kan du läsa här nedan och se även videon när jag gör den! Recepten? Bokmaterial för framtiden…men man kan även mejla mig på rawveganse@hotmail.com för takeaway/ catering eller om du vill veta mer vad jag levererar. Skriv gärna dina önskemål så anpassar jag allt, t. ex om det är någon speciell diet du följer, allergier, önskemål på tema, eller råvaror jag ska ha med etc.

Fördrink: Aronia & rönnbärshot
Förrätt: Raw skagenmacka. Grönt ärtbröd, raw skagenröra, och veganskt egenskapat ”ägg”.
Huvudrätt: Arrowrotnudlar med macadamia/pumpasås, hemgjord kikärtstempeh, fermenterad raw parmesan, div. groddar och grönsaker…
Efterrätt: Raw choklad & ingefärsmousse i en sesam/vaniljkakeskål, kokosyoghurt, granatäpple.

2 kommentarer Lägg till din

 1. Sol-Britt Granlund skriver:

  Hej Victoria
  Ser så himla gott ut, finns det recept man kan få på det här trerätters ?
  Ha en din dag☀️

  Gilla

  1. Victoria skriver:

   Hej! Det som är försäljning är tyvärr hemliga recept 🙂 Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.