Online & live cook-a-long kurs, gör mat i torkugnen (eller vanliga ugnen)- ta rawfooden till nästa nivå med Rawveganse & Martaglutenfri

on


Online & live cook-a-long kurs, gör mat i torkugnen (eller vanliga ugnen)- ta rawfooden till nästa nivå med Rawveganse & Martaglutenfri

Man kan göra mycket god rawfood mat utan torkugn men när de kallare tiderna kommer kan det vara trevligt att göra lite mer värmande rätter, eller om man vill göra lite lyxigare gourmeträtter så kan det vara trevligt att inkludera vissa torkugnsmoment för att lyfta sin mat till nästa nivå!

Välkomna till en workshop där du får lära dig att göra mat i torkugnen, allt från marineringar, bröd, kex, biffar, chips, grönsaker och rätter med mer lagad känsla t. ex grytor etc. Hur får man bäst textur? Hur påverkar man texturen med olika metoder och råvaror? Hur kryddar man bäst för att den färdigtorkade maten ska få perfekt balans mellan smaker? Hur förhindrar man oxidation? Detta och massa annat får du lära dig i kursen! Du behöver ingen torkugn, detta passar dig som bara har vanlig ugn också, men har du en torkugn hemma, eller är nyfiken på att köpa så är det ett perfekt tillfälle att lära dig allt du behöver veta! Workshopen är online via skype och du får några smaskiga recept samt massa bra teori under kursen. Du kommer få lära dig mycket kring smaker, texturer, temperaturer, olika metoder att göra olika rätter på, samt de bästa tipsen och trixen man kan tänka sig! Vi kommer ha jättekul tillsammans och alla kommer att kunna se varandra och du kan ställa frågar.

Efter att du anmält dig skickar vi ut en lista på råvaror du behöver till kursen, och hittar du inte alla råvaror eller har allergier skriver vi med olika alternativa råvaror. Vi försöker hålla kostnaden låg, använda oss av säsongens läckerheter, inga förkunskaper behövs men en mixer och/ eller en matberedare är bra att ha, och givetvis en torkugn eller en vanlig ugn! Vill man inte göra recepten live utan bara sitta med och titta och lyssna går det givetvis bra det med!

Det här är ett perfekt tillfälle för dig som velat komma igång med att äta hälsosammare och samtidigt verkligen kunna njuta av rawfooden, och även vintertid. Eller så kanske du redan är en van rawfoodare men vill ta dina maträtter till en ny nivå, få inspiration, nya idéer och tips! Den här kursen passar alla- oavsett nivå, varmt välkommen med din anmälan! Platserna är begränsade, så tveka inte!

NÄR: Söndagen den 25e Oktober kl 12.30-15.30
VAR: Via skype, när du anmält dig så skickar vi ut en länk
ANMÄLAN: Maila rawveganse@hotmail.com
anmälan är bindande
PRIS: 299:- om du anmäler dig innan den 15e Oktober, därefter är priset 349 kr.

Varma hälsningar Victoria & Marta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.