Ny bok!!! + raw vegansk bundle!

on50 kända erfarna rawfood profiler har kommit ut med nya, opublicerade recept och information inom rawfood, hälsa, skönhet och satt ihop sin egen e-bok som nu säljs personligen. Böckerna har ett värde mellan 100-300 kr st men nu en liten kort period framåt kan du köpa ALLA 50 böcker för endast 430 kr (obs, dollar, så ungefärligt pris!). Grymt bra erbjudande!!! Jag har fått äran att vara med där med min senaste bok ”The spice of life” med endast opublicerade nya recept, och jag är så taggad på att få släppa min e-bok nu!

Länk till Ultimate raw vegan bundle: bit.ly/urvb2021

Detta är en bok där kryddor, smaker och coola kombinationer är i centrum som tar rawfood recepten till nästa nivå! Njut av av mina gourmet favorit recept som har det där lilla extra för att ta rawfooden till nästa nivå! Ordinariepris på e-boken är 150 kr, MEN nu finns ett kanon erbjudande som sagt!!! Att få 50 böcker vidgar dina kunskaper, inspiration, och din variation i rawfoodköket!

Det är mycket receptböcker, men sedan finns även böcker som handlar om naturlig skönhet, hur man ger sina barn den bästa maten för att hålla dem friska, hur man gör bygger muskler (recept för rawfood athleter), myter inom rawfood, hur man går ner i vikt, självkärlek etc etc…

– Du får även en bonusbok! Den här boken innehåller ”holiday recept” där 40 av dessa personer lagt in 1-2 recept vardera, boken innehåller 60 recept!!!

– Värdet på dessa 50 e -böcker är över $ 3200!

– Du får snabb åtkomst till nedladdningar av alla böcker upp till 1 år från inköpsdatum. Det är dock BEGRÄNSAD TID för detta erbjudande, och erbjudandet kommer inte tillbaka, så passa på!


Länk till Ultimate raw vegan bundle: bit.ly/urvb2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.