De godaste rawfood wrapsen jag ätit! Receptet!!!

on


Här finner ni en vide om hur man gör dessa fantastiska wraps, samt lite info om ditten och datten som kan vara till hjälp när ni testar detta eller vill ha tips om annat! Videon är på engelska då Chef Ocean är från Californien.

https://www.youtube.com/watch?v=q6eL5NSqUr4

Alla har inte kokoswraps hemma, I know…men jag önskar att någon svensk sida kan börja sälja dem snart! Om du inte får tag i dessa, vilket är svårt, testa att använda nori ark eller salladsblad istället eller gör egna wraps av detta receptet. Jag vet att det inte alls är samma grej som kokoswrapsen då kokossmaken gör så mycket i detta receptet…men kombinationen av fyllningen är magisk, så det är värt att testa den i annat än kokoswraps…vill man ha kokossmaken, prova att strössla lite rivna kokosflingor på toppen? 🙂

Till receptet:
Coconut wraps i italiensk stil, 2 portioner Ingredienser:
4 kokoswraps (läs ovan för substitut)/ 4 coconut wraps
3-4 msk hampsmör (eller valfritt nöt-/frösmör)/ 3-4 tbsp hempseed butter
Ca 200-300 gram spenat/ Ca ca 200-300 grams of spinach
200 gram babytomater/ 200 grams babay tomatoes
1 gurka/ 1 cucumber
1-2 grön lök/ 1-2 green onion
4 msk russin eller en näve vindruvor/ 4 tbsp raisins or a little bowl of grapes
Valfritt: 1 avokado/ optional: 1 avocado

Gör så här:
Börja med att skära alla grönsaker. Om spenatbladen är små, typ babyspenat, kan du använda dem hela. Skär tomaterna i halvor. Skär gurkan på längden i strimlor, gör likadant med salladslöken också om det behövs. Skiva avokadon. Om russinen är stora kan du skära dem också om du vill. Lägg en wrap på en arbetsyta med långkanten nära dig. Bred ut 1 msk hampsmör som en sträng i mitten. Lägg på spenat, tomater, gurkstavar, salladslök, avokadoskivor och russin och avokadon. Rulla försiktigt kanten närmast dig med ett hårt tryck över fyllningen och rulla ihop (tips, se videon hur man gör!). Gör likadant med resten av rullarna. Servera direkt och skär eventuellt wrapen i halvor om du vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.