Vegansk ingefärssoppa med spenat och tomat

on

11007685_10203531234417644_1251777230_n (1)

Ingredienser:

– 500 gram fryst hackad spenat/ 500 grams of frozen spinach
– 6 tomater eller 1 burk tomat+ 3 färska/ 6 tomatoes or 1 canned tomatoes+ 3 fresh
– olivolja eller vatten/ olive oil or water
– valfri mängd vitlök ;)/ garlic, how much you want!
– Ett rejält ös med ingefära, det kan inte bli för mycket, plånboken väljer mängd/ fresh ginger, how much you want 😉
– Avokado till topping/ avocado for the topping

Gör så här:

Häll olivolja eller vatten i en kastrull och tina spenaten. Kör alla tomater i mixern och låt koka upp med spenaten, eller häll ner en burk tomater direkt ner i spenaten om du använder tomat på burk.  Riv ingefäran grovt och hacka vitlöken fint och låt puttra ihop med tomaterna och ingefäran ca 10 min. Skeda upp i tallrikar och toppa med hackad avokado och lite färsk rå ingefära för det vill Victoria ha på 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.