Raw avokadosoppa

on
20150201_073452
Märklig avokado? Ful/annorlunda frukt är alltid godast.

Nu kommer ett löjligt enkelt och löjligt gott recept. En raw avokadosoppa. Kanske kan det låta tråkigt, men när du smakar på detta förstår du vad jag menar. Krämigheten, den milda fina smaken och utséendet…yummie!
20150311_145453-1

Gör så här för en portion: Mixa en stor/ två små avokados med 1 vitlöksklyfta, en klyfta citron, ca 2 dl mandelmjölk* (börja med en och öka till du tycker konsistensen är bra) och lite örtsalt. Toppa med något gott om du vill, t. ex morots och aubergine chips (morötter och aubergine som jag torkat i ugnen med olivolja och havssalt), groddar, bovetecrunch (torkade bovetegroddar), alger, paprikabitar, oliver, finrivna morötter, nötter, frön, flingsalt, svartpeppar, persilja.

*0,8 Cup almondmilk

20140514_193304

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.