Grön juice detox, varför?

on

selleriNu är det dags! Grön juice detox! Endast grönsaker som jag juicat får intas under tre dagar. Varför jag väljer att göra en grön juice detox och inte har med någon frukt i mina juicer är för att socker (typ från frukt) matar parasiter mm i kroppen, alltså det som startar ett sug, de där falska hungerkänslorna. Med endast grönsaker kommer jag istället döda ut dem och få maximal näring till min kropp. Juice detoxen har sin bas på selleri, en grönsak som innehåller allt vi behöver+ väldigt mycket energi, livskraft, känn spänsten på den liksom, även att den innehåller så mycket viktiga salter/mineraler och är otroligt basgörande för kroppen. Jag skulle kunna köra bara selleri men lägger även till andra grönsaker som är riktigt bra såsom gurka, zucchini, broccoli, fänkål och även lite morötter och rödbetor för mättnadens skull, gröna pulver blandas gärna i för att dem är så näringstäta och hjälper kroppen med utrensning och återställning.

Mina anledningar till att göra en sån här grön juice detox är:

– Att rena blodet, få bättre värden genom att näringsupptaget maximeras när man juicar och det som inte ska vara i kroppen kan föras ut, alltså man ger kroppen en chans att bli av med gifter och parasiter.

– Ge matsmältningssystemet ett break. Våra magar är så belastade av att hela tiden ge den mat som den får jobba med, genom att bara ge juice till den så får systemet sig ett break, alltså att låta den få vila från att jobba ett tag är väldigt bra då kroppen kan få koncentrera sig på att återställa kroppen istället.

– Bli klarare i huvudet, få bättre fokus. Starkare mentalt, komma närmre sig själv.

– Bli mer känslig, stärka sinnena.

– Få klarare ögon och fynare hy.

– För att uppleva att man inte kommer svälta fast att man missar ett mål eller bara dricker.

– Få känna vilken kraft och energi näringstät mat kan ge.

– Bryta loss sig från dåliga matvanor (som t. ex om man alltid skulle äta något sött på kvällen och faktiskt får känna på att inte göra det och framförallt känna på att man inte behöver det utan att det bara är psykiskt, det ligger där som en vana)

– För att få återupptäcka sin kärlek till mat och tacksamheten till den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.