Vilda växter & levande rawfood kurs 27/10 2018


Den 27e Oktober är det dags för en vilda växter kurs med Dan Uhrbom & Victoria Vesterlund. För den som vill erbjuder vi även 5 timmars fortsättningskurs på söndagen!

Victoria är utbildad Raw Life Educator, health educator, rawfood kock, även fd elitidrottare. Hon är även receptkreatör och driver bloggen rawvegan.se och youtubekanalen Rawveganse. Hon har under de senaste åren läst mycket näringslära. Hon har erfarenhet från både egna kurser och föreläsningar, och också i samarbete med Kristfrid Warner och Erica Palmkrantz Aziz på utbildningen Raw Life Education. Victoria och Dan som också jobbat ihop har även kurserfarenheter tillsammans och Dan, som är en av Sveriges mest kunnige person inom vilda växter har varit som en lärare och bidragit till stor del med Victorias breda kunskap kring vilda växter, rawfood, självläkning, meditation, hälsa, och ekologisk odling. Dan håller kontinuerligt kurser inom ekologisk odling, vilda växter, fermentering, meditation, hälsa, rawfood och håller sig alltid väldigt uppdaterad kring dessa områden. Du kommer lära dig massvis med nya saker kring dessa ämnen du inte hade en aning om!

Den här kursen är för dig som vill förbättra din hälsa, eller bara lära dig mer om vilda växter och få smaka på naturens godsaker! Efter den här kursen kommer du ha mer kunskap i hur du kan äta billigare, rent utsagt gratis eftersom du kommer få förståelse hur mycket naturen faktiskt har att erbjuda samt att du kommer få testa på olika rätter med alla dessa nya ingredienser och också få recept såklart!

Preliminärt Schema:

Lördag 27/10:
Dan & Victoria kommer att visa ätliga växter från naturen, och vi kommer därefter skapa recept med dessa gröna blad, smoothies, kakor, crackers, tårta bl a som vi avnjuter tillsammans. Vi kommer även att berätta om de gröna växternas betydelse för alla däggdjuren och människornas hälsa, dess näringsämnen och mikroorganismernas många roller, växterna och hur våra kroppar har bildats genom att berätta om kvantsymbolen, vilket gör att vi kommer få mer förståelse för tankens kraft. Vi lär oss även mer om förvaring, fermentering och vi kommer dessutom fermentera vilda blad och kål, så att ta med 2 glasburkar är en god idé så du kan fermentera dem färdigt hemma!
Victoria och Dan kommer även att lära oss hur vi gör olika spännande nyskapande röror/ostar/dressingar, kex, frackers , även hur man gör ”rawfood vin”, samt att vi tillsammans kommer göra spännande raw/levande föda rätter som vi avnjuter på lunchen, allt mellan mossa och syrade groddar! Det kommer bli mycket olika rätter som du förmodligen aldrig provat på tidigare! Fokuset kommer ligga på vilda växter i recepten!
Vi orienterar oss lite om vaccinationer, infektioner, sjukdomar och sjukvård och vi avslutar dagen med avsiktsmeditation för dem som vill och därefter en bit tårta.

Fördjupningsdag/fortsättningskurs Söndag 28/10 för den som vill:

Vi erbjuder en extra dag för dig som vill lära dig mer om gårdagens tema vilda växter. Vi kommer under den här dagen ha mer tid till att fördjupa oss, smaka torkugnsrätterna från lördagen samt göra en ny stor buffé med nya coola lite mer avancerade rätter mm. Vi kommer prata mer om infektioner och sjukdomar, vaccinationer, kolloidalt silver, MMS och enkel fasta och detox. Du kommer även få chans att ställa frågor eller om du har funderingar.

Priser:

Endast lördag: Om du betalar anmälningsavgiften, 200 kr (kan ej återbetalas), innan den 17e Oktober är priset 899 kr. Personer under 20 år, 599 kr. Efter den 17e Oktober är priset 1399 kr.

Både lördag & söndag: 27/10 & 28/10: 1399 kr om du betalar anmälningsavgiften 200 kr innan 17e Oktober, därefter är det ordinarie pris 1799 kr.

(Kursboken VILDVÄXANDE ingår i priset!)

Tider:
Dag 1: Lördag 27/10 kl 10.00 – ca 17.30
Dag 2: Söndag 28/10 kl 10.00- ca 15.00

Anmälan & Anmälningsavgift:
För att anmäla dig så betalas anmälningsavgiften 200 kr till: swish 0705709183 (namn kommer där upp som Ewa Vesterlund), Skriv ditt namn och mejladress i meddelandet. (har du inte swish, mejla mig på v.ictoria.v@hotmail.com så får du banknummer att sätta in pengar på istället) Resterande betalning kan ske kontant vid ankomsten eller om du väljer att betala hela summan på swish med en gång är det okej!

Platserna är begränsade så tveka inte med att anmäla dig i tid!

Adress:
Vi kommer vara i Västra Frölunda i Göteborg, exakt adress mejlas ut efter att anmälan är gjord, skriv därför din mejladress i meddelandet när du anmäler dig! Hämtning vid Frölunda Torg erbjuds för den som behöver!
Frågor?
Kontakta Victoria på antingen telefon: 0705108386 eller mejl: v.ictoria.v@hotmail.com

Varma hälsningar Victoria Vesterlund & Dan Uhrbom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.