10 dagars rawfood meny


Jag har skapat en 10 dagars rawfood meny plan! Den här måltidsplanen innehåller nya kreativa recept som jag skapat avsett för de här paketet och varje dag får du njuta av underbara rawfood frukostar, luncher och middagar (samt extra rawfood bonus recept tillkommer som du kan ha som mellis, tillbehör etc!). Recepten är skapade för att boosta hälsan och verkligen ge ordentligt med näring samtidigt som du också får en smakupplevelse! Under dessa 10 dagar får du verkligen uppleva rawfood på riktigt, kanske kommer du även känna det i kroppen i form av att du lättare kommer i form, får ökad energi, klarhet i huvudet, klarare hy etc av det här programmet. Under perioden får du inte bara en blick i hur det är att äta 100% rawfood med stor variation i kosten, utan du kan även fortsätta din rawfoodresa efterråt, alla recept från programmet behålls som dina i en e-bok, och recepten kan varieras och öppna upp nya dörrar för att du ska kunna bli inspirerad att fortsätta! Alla måltider är baserade kring frukt och grönt i centrum och recepten du får i den här e-boken visar dig att det faktiskt är möjligt att skapa fantastiska smaksensationer med endast nyttigheter, kanske får du ändrad syn på frukt och grönt efter dessa dagar och blir sugen på att införa det mer och i form av matiga huvudrätter istället för endast tillbehör! Jag kan lova dig att dessa recept är mer än standard sallader om man säger så. Du får även en länk med videor där jag dag efter dag pratar, ger tips och peppar dig dessa dagar!

Hoppas du är sugen på att testa på en riktig rawfoodupplevelse! Inga förkunskaper krävs, och den här menyplanen passar alla oavsett om du är van rawfoodare eller nybörjare. Recepten är enkla att följa och enkla att tillreda, det är heller inte så tidskrävande, snarare tvärtom! Alla förberedelser du behöver finns med i programmet och även en inköpslista. Så vad väntar du på? Nu kör vi!

Här beställer du paketet: https://www.piggabutiken.se/bocker/6149-upplev-rawfood.html

https://www.youtube.com/watch?v=XZe0JYzPqO4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.