Den här glassen är så god att jag liksom skulle vilja ha den i handväskan! Den är söt, frisk, fräsch, het och alldeles underbar! Jag använder DoTerras eteriska citronolja för att den är så god och ren, även supernyttig då den är antiseptisk, antibakteriell, anti-inflammatorisk, antivirus, anti-cancereffekt, energigivande, renande och bra för hyn men har du inte den oljan kan du självkart göra glassen utan! Tillsätt då rivet citronskal från en ekocitron som du sköljt! 🙂
Den guldiga glassen är gjord på:
- 3 avokado
- 2 dl sötpotatis
- 1 banan
- 2 tummar Ingefära
- 2 droppar DoTerras eteriska citronolja (alt. rivet citronskal)
- Kakaonibs
Gör så här:
Hacka sötpotatisen i små bitar, skär bananen i skivor och gröp ur avokadon, sprid ut i en bred form eller tallrik och frys in minst 4 timmar. Lägg därefter allt de frysta i matberedaren tillsammans med ingefäran (snåla inte på den) och citron och kör allt så det blir väl finfördelat och tills det blivit en krämig fin konsistens. Skedan upp i två snygga glas och toppa guldglassen med kakaonibs.