Raw food glass med sötpotatis, avokado & hetta

on

1801304_10203580071238534_8348797106648133176_o

Den här glassen är så god att jag liksom skulle vilja ha den i handväskan! Den är söt, frisk, fräsch, het och alldeles underbar! Jag använder DoTerras eteriska citronolja för att den är så god och ren, även supernyttig då den är antiseptisk, antibakteriell, anti-inflammatorisk, antivirus, anti-cancereffekt, energigivande, renande och bra för hyn men har du inte den oljan kan du självkart göra glassen utan! Tillsätt då rivet citronskal från en ekocitron som du sköljt! 🙂

Den guldiga glassen är gjord på:

  • 3 avokado
  • 2 dl sötpotatis
  • 1 banan
  • 2 tummar Ingefära
  • 2 droppar DoTerras eteriska citronolja (alt. rivet citronskal)
  • Kakaonibs

 

Gör så här:

Hacka sötpotatisen i små bitar, skär bananen i skivor och gröp ur avokadon, sprid ut i en bred form eller tallrik och frys in minst 4 timmar. Lägg därefter allt de frysta i matberedaren tillsammans med ingefäran (snåla inte på den) och citron och kör allt så det blir väl finfördelat och tills det blivit en krämig fin konsistens. Skedan upp i två snygga glas och toppa guldglassen med kakaonibs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.