Bok: Nordisk raw food

Min nya feta bok är äntligen här!!!! Vid intresse, maila mig bara på rawveganse@hotmail.com eller skicka mig DM så skickar jag dig en bok samma dag du betalat! Smidigt å lätt som en plätt! Av mig köper du boken för endast 269 kr!

Den här boken är en receptbok skriven på svenska där du hittar klassiska smaker men rawveganska versioner med kreativa input med vild mat, groddar och smakkombinationer som du förmodligen aldrig testat, som att lägga maskros i en chokladsås utan att använda kakao! Du hittar allt här, frukost, soppor, sallader, familjevänliga å bjudvänliga huvudrätter, bröd, kakor, pajer, glass, drycker, tillbehör, det är komplett helt enkelt och allt du behöver för en näringsfull rawfood-livsstil eller om du bara vill äta mer raw helt enkelt, den här boken är perfekt, vare sig du är nybörjare eller avancerad kock! Recepten har även alternativa ingredienser så att du kan följa säsonger / vad du har hemma / vad du gillar / om du har allergier. Boken finns ute på internetbutiker, bokhandlar etc men ofc du kan enkelt köpa den direkt från mig till ett bra pris och då kan du också få den signerad! Maila mig bara på rawveganse@hotmail.com eller skicka mig DM så skickar jag dig en bok samma dag du betalat! Smidigt å lätt som en plätt!

”Vet du inte vad du ska göra med kirskålen eller maskrosbladen du har plockat? Eller har du kanske gått och funderat på vad man kan göra med rönnbär mer än gelé? Då behöver du inte undra längre.

Raw food-kocken Victoria Vesterlund har skapat recept inspirerade av både den nordiska naturen och den klassiska nordiska matkulturen. Många recept i boken innehåller vilda växter och är alla näringsrika. Exempel på recept är – kålsallad med rönnbärsdressing, (no)melett med vild spenat och svampfyllning, stronganoff, växtpudding med lingon, körv, tacopaj, färgglad smörgåstårta, fejkägg och pannkakstårta för att nämna några. Recepten illustreras med färgglada och inspirerade fotografier tagna av Cornelia Schmidt.

Recepten är roliga att laga, goda att äta och bra för kroppen. Levande mat är mer än bara sallad, frukt och nötter. I den här boken hittar du matiga och smakrika rätter som passar hela familjen. Recepten spänner över allt från soppa och pasta till efterrätter och godis.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren rawfood-kock kommer du att hitta recept som passar dig”


Kommentarer:

”Oj, det här är ju som ”Vår kokbok” men i rawfoodformat! Så mycket recept!!!”

”Äntligen en bok där man inte behöver massa nötter och dyra ingredienser!”

”Jag har verkligen längtat efter en rawfood bok som innehåller hela middagar som är matiga och kan passa hela familjen, blev så glad när jag hittade detta i boken!”

”Det är så häftigt att man kan använda så mycket grönt och nyttigheter även i desserter, de första receptet jag gjorde var chokladsåsen som innehåller maskrosblad, är förvånad hur gott det var! Nu ska jag göra fler recept! Det är så mycket spännande ihopsatta rätter som jag är så otroligt nyfiken på hur dem smakar, ”äggen”, ”blodpuddingen”, och lingonpajen med kirskål är bara några exempel!”

”Otroligt fin och välarbetad bok, det vattnas i munnen när jag ser bilderna!”

”Jag är tokig i att köpa nya böcker och försöker stoppa mig själv, men den här boken är något helt annat än de rawfood böcker jag tidigare sett, recepten är verkligen användbara och hållbara, skulle kunna leva på dessa recept varje dag.”

”Blev överraskad hur stor boken är, nästan 1 kg, så mycket recept, nu har jag att göra!”

”Jag gillar att det är mycket vilda växter inblandat och att det också finns alternativ till råvaror under receptet, då kan man använda recepten även när det inte är säsong eller jag som allergiker mot vissa ingredienser hittar lätt ersättning, tack för detta!”

8 kommentarer Lägg till din

 1. Maria Bröms skriver:

  Ja tack
  en bok tack

  Gilla

  1. Victoria skriver:

   Tacks, bara att mejla adress till rawveganse@hotmail.com så skickar jag betalningsinfo 🙂 ❤

   Gilla

 2. Katrin skriver:

  Kan jag beställa den till Norge?

  Gilla

  1. Victoria skriver:

   Absolut, jag skickar överallt 🙂 Mejla mig adressen så kollar jag upp frakten rawveganse@hotmail.com :)<3

   Gilla

 3. Joakim Strand, spårvägen 5, 38550 Söderåkra skriver:

  Hej jag vill beställa din nya bok för 269 kr

  Gilla

  1. Victoria skriver:

   Hej! Tack vad kul, mejla din adress till rawveganse@hotmail.com 🙂 🙂

   Gilla

   1. Victoria skriver:

    Hej! Tack vad kul, mejla din adress till rawveganse@hotmail.com 🙂 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.