Ny e-bok: Mexican uncooking+ bundle

on


NY E-BOK+ bundle ingår!!!!!!

Idag lanserar jag en HELT NY E-BOK: ”Mexican uncooking”, raw vegansk mexikansk mat inspirerad av traditionella rätter från Mexiko som jag utforskade när jag var där och sen omvandlat dem till rawfood rätter! Den här nya boken av mig lanseras i det NYA Ultimate Raw Vegan Bundle som du enkelt kan ladda ner via den här länken: bit.ly/urvb2021 (bara kopiera länken m den inte går att klicka på)

Du får bundeln som inkluderar min senaste e-bok ”Mexican uncooking” tillsammans med över 30 andra e-böcker och kurser inom rawfood och hälsa från kända rawfood profiler världen runt för endast $49! Det här har ett värde över $2200 och det är över 1000 recept totalt!

Missa inte detta! Det är bara tillgängligt under en begränsad tid (slutar 11 april) så kolla in sidan och läs mer om böckerna och kurserna som ingår: bit.ly/urvb2021 (bara kopiera länken om den inte går att klicka på)

Varma hälsningar Victoria Vesterlund
@rawveganse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.