Hur en rawfood dag kan se ut!

Frukost:
Fruktsallad: 2 apelsiner, 2 äpplen, 2 päron, 2 dl granatäpplekärnor.
Sås: 100 gram blåbär, en näve aroniabär, en näve acai, skrutten och skalen från äpplet och päronen som är i fruktsalladen.
Topping: 1-2 msk bipollen

Lunch:
Scnitzerkost (blandning av groddat bovete, linser, rivna äpplen, lingon, russin, vilda växter, har du gått min kurs i vilda växter har du receptet i kurshäftet), serveras med kokosyoghurt.

Mellanmål:
Bananglass: 4-5 bananer (frysta) som mixas med lite vaniljpulver och några färska dadlar, toppas med en näve hampafrögroddar.

Middag:
Mashed peas: Frysta ärtor, ca 1/3 av en påse, 2 små morötter, 2 dl fryst blomkål, lite riven muskotnöt & salt.  Ringla tahini över om du vill (syns inte i filmen, det var en idé jag fick när jag började äta, mycket gott, gjorde det mer matigt!)
Sallad (rester från min groddkurs): Kinakål, paprika, linsgroddar, grönkålsgroddar, rödlök, hampafrön. Dressingen är gjord på apelsin, vitlök, mandelsmör, citron etc.
Servera måltiden med lite goda frökex!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.