Frukost:
Fruktsallad: 2 apelsiner, 2 äpplen, 2 päron, 2 dl granatäpplekärnor.
Sås: 100 gram blåbär, en näve aroniabär, en näve acai, skrutten och skalen från äpplet och päronen som är i fruktsalladen.
Topping: 1-2 msk bipollen
Lunch:
Scnitzerkost (blandning av groddat bovete, linser, rivna äpplen, lingon, russin, vilda växter, har du gått min kurs i vilda växter har du receptet i kurshäftet), serveras med kokosyoghurt.
Mellanmål:
Bananglass: 4-5 bananer (frysta) som mixas med lite vaniljpulver och några färska dadlar, toppas med en näve hampafrögroddar.
Middag:
Mashed peas: Frysta ärtor, ca 1/3 av en påse, 2 små morötter, 2 dl fryst blomkål, lite riven muskotnöt & salt. Ringla tahini över om du vill (syns inte i filmen, det var en idé jag fick när jag började äta, mycket gott, gjorde det mer matigt!)
Sallad (rester från min groddkurs): Kinakål, paprika, linsgroddar, grönkålsgroddar, rödlök, hampafrön. Dressingen är gjord på apelsin, vitlök, mandelsmör, citron etc.
Servera måltiden med lite goda frökex!