Hur en rawfood dag kan se ut!

Frukost:
Fruktsallad: 2 apelsiner, 2 äpplen, 2 päron, 2 dl granatäpplekärnor.
Sås: 100 gram blåbär, en näve aroniabär, en näve acai, skrutten och skalen från äpplet och päronen som är i fruktsalladen.
Topping: 1-2 msk bipollen

Lunch:
Scnitzerkost (blandning av groddat bovete, linser, rivna äpplen, lingon, russin, vilda växter, har du gått min kurs i vilda växter har du receptet i kurshäftet), serveras med kokosyoghurt.

Mellanmål:
Bananglass: 4-5 bananer (frysta) som mixas med lite vaniljpulver och några färska dadlar, toppas med en näve hampafrögroddar.

Middag:
Mashed peas: Frysta ärtor, ca 1/3 av en påse, 2 små morötter, 2 dl fryst blomkål, lite riven muskotnöt & salt.  Ringla tahini över om du vill (syns inte i filmen, det var en idé jag fick när jag började äta, mycket gott, gjorde det mer matigt!)
Sallad (rester från min groddkurs): Kinakål, paprika, linsgroddar, grönkålsgroddar, rödlök, hampafrön. Dressingen är gjord på apelsin, vitlök, mandelsmör, citron etc.
Servera måltiden med lite goda frökex!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.