Tävlingsdax!!! Recept: Raw mungbönsallad med tomat, dadlar & oliver

Tävlingsdax!
I den här videon berättar jag om tävlingen lite kortfattat och visar lite av de fina priserna du kan vinna, nämligen ett stort paket med olika groddfrön! Mungbönor, gröna ärtor, linser, bovete! Allt du behöver göra för att vinna är att:
– Följa mig på instagram: @rawveganse ( https://www.instagram.com/rawveganse ) och @sproutly
– Tagga 3 vänner i kommentarsfältet i mitt senaste instagraminlägg.
Tävlingen avslutas på tisdag kl 15.00 och då lottar jag ut en lycklig vinnare!

Recept på den här härliga groddsalladen i skriftlig form:
Blanda i en skål eller på en tallrik:
– Mungbönsgroddar från ca 1 dl torrvara (ca 3 dl groddar)( 0,4 Cups mungbeans, dried and then sprout them.
– 200 gram babaytomater (eller vanliga)/ 200 grams of tomatoes
– 7 oliver, urkärnade och hackade 7 olives, pitted and chopped
– 4 färska dadlar i bitar, torkade funkade också/ 4 fresh dates, or dried
– 2 msk finhackad timjan (andra örtkryddor, t. ex basilika, oregano, eller rosmarin funkar även här, alt. 1 tsk torkad)/ 2 TBS finely chopped thyme or other herbs you like
– en klyfta citron/ 1/4 lemon
– salt & svartpeppar efter smak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.